Ruilen & Retourneren

We willen dat u volledig tevreden bent met uw aankoop

Controleer dit zo snel mogelijk na ontvangst en open de accessoires niet voordat u de belangrijkste items op formaat heeft gecontroleerd. Als u om welke reden dan ook niet volledig tevreden bent met uw aankoop, zullen we deze graag ruilen of retourneren onder voorbehoud van dit retourbeleid. Gratis retour 365 dagen. Retourneer alles om welke reden dan ook tot een jaar nadat u het hebt gekocht. We geven u een vervangende of volledige terugbetaling.

 

Hoe een artikel te retourneren

1. Vul het retourformulier in en druk een antwoordpas af.

2. Pak je retour veilig in. Voeg zoveel mogelijk originele verpakking toe.

3. Breng het naar het postkantoor en vraag om een ​​certificaat van toewijzing.

4. Uw teruggave zal worden verwerkt en een vervanging of terugbetaling zal worden uitgegeven.

 

TERUGSTUURBELEID

Als u een deel of het geheel van uw bestelling wilt retourneren voor een terugbetaling of omruiling, moet u ons binnen 14 dagen na de datum van levering van het artikel op de hoogte stellen. U kunt ons hiervan op de hoogte stellen door een retourverzoek te sturen naar het gedeelte Voltooide bestellingen van uw account op deze website of per e-mail of telefoon.

We verzoeken u de artikelen te retourneren met de originele verpakking van de fabrikant, zodat toekomstige klanten het artikel kunnen ontvangen zoals bedoeld door de fabrikant.

Bewaar een bewijs van verzending bij het verzenden van de goederen naar ons. Dit is voor uw eigen veiligheid in geval van verlies van goederen tijdens het transport.

 

Recht om te annuleren

U hebt wettelijk het recht om uw bestelling te annuleren volgens de Regeling consumentenovereenkomsten (Informatie, Annulering en Aanvullende kosten) 2013. Raadpleeg onze pagina met annuleringsbeleid voor meer informatie.

Teruggavebeleid

Voor elk verzoek tot retournering van bestelling of annulering ontvangen binnen 14 dagen na levering, zullen wij uw portokosten en emballage terugbetalen (met uitzondering van bijkomende kosten als u kiest voor een andere aflevermethode dan het door ons aangeboden, minder dure standaardleveringstype). De koper is verantwoordelijk voor de retourkosten van de artikelen van de bestelling.

Voor gedeeltelijke retourverzoeken ontvangen binnen 14 dagen na levering, betalen wij de bestellingskosten terug. Verpakking- en verzendkosten zijn niet restitueerbaar. De koper is verantwoordelijk voor de retourkosten van de artikelen van de bestelling.

Volledige of gedeeltelijke retourbestellingen die na 14 dagen vanaf de dag na levering worden ontvangen, kunnen naar eigen goeddunken en een aangeboden kredietnota of ruil worden aanvaard. De verpakkings- en verzendkosten zijn niet restitueerbaar en de koper is verantwoordelijk voor de retourkosten van de artikelen van de bestelling.

Standaardverpakkingen en portokosten voor items die worden geruild, worden niet in rekening gebracht, tenzij u wisselstukken terugkrijgt voor terugbetaling, in welk geval ze van de terugbetaling worden afgetrokken. Verpakking en express verzendkosten voor items die worden verhandeld, moeten van tevoren worden betaald.

 

Procedure

Als u een bestelling wilt annuleren op basis van de Consumentencontractverordening (Informatie, Annulering en Aanvullende kosten) 2013. Klik hier voor meer informatie.

Om een ​​retouraanvraag via deze site te verzenden, logt u in op uw account, klikt u op "Bestellingen voltooid", klikt u op "Artikelen retourneren" naast de overeenkomstige bestelling, vult u het formulier in en klikt u op "Retourverzoek verzenden" ". neem ook contact met ons op via telefoon of e-mail met uw bestelnummer, wat u wilt retourneren en waarom u het wilt retourneren.

U ontvangt vervolgens een e-mail met uw ID voor het retouraanvraag en instructies voor het retourneren van de artikelen.

We zullen het met u eens zijn om het product terug te betalen, te vervangen of om te ruilen op basis van beschikbaarheid.

Retourneer de geretourneerde artikelen zonder onnodige vertraging en in ieder geval niet later dan 14 dagen na de datum van uw retouraanvraag. We raden aan dat u een geregistreerde post- of volg- en volgmethode gebruikt die voldoende dekking biedt voor de weergegeven waarde.

Na ontvangst van het pakket zullen we bepalen of het item aanvaardbaar is voor retournering, in overeenstemming met ons beleid.

Zodra we uw retour hebben ontvangen, sturen we u een bevestigingsmail en wordt uw teruggave binnen 7 dagen verwerkt.

Terugbetalingen worden terugbetaald met dezelfde betaalmethode als die gebruikt voor de eerste transactie. Het kan een paar extra werkdagen duren voordat het bank- en creditcardsysteem het geld naar uw creditcard of bankrekening crediteert zodra we uw teruggave hebben verwerkt.

Als het item niet acceptabel is, zullen we het retourneren met een verklaring van de redenen voor de teruggave.